השפים הפרטיים של YAMA
חוויה קולינרית אישית
באתר ימה, אנו שמחים להציע לאורחינו חוויה קולינרית ייחודית עם שפים פרטיים מובילים. כל שף מביא איתו עולם של טעמים, מסורת וייחודיות - מהמטבח הגלילי המסורתי ועד למטבחים בינלאומיים מתוחכמים.

שף
אלמוג סבג
אלמוג סבג, בן 34, שף וקייטרינג מטבריה עם ניסיון של למעלה משבע שנים כבעלים של חברת קייטרינג המתמחה בארוחות שף, חתונות ואירועים עסקיים. לאחר לימודי קולינריה ועבודה של ארבע שנים במסעדות שף מובילות, הוא פיתח קו קולינרי המושפע מחומרי גלם עונתיים עם דגש על מקומיות - גבינות וירקות מספקי האזור הגלילי.
התמחות: תפריטים איטלקיים עם נגיעות ים תיכוניות, בשרים משובחים מרמת הגולן.
"הקו הקולינרי שלי מאוד מושפע מחומרי גלם עונתיים ודגש על מקומי - הכל מספקים מהאזור."
לתיאום ארוחת שף פרטית, אנא צרו קשר עם צוות ימה.

שף
אורן נחמנה
אורן נחמנה, בוגר קורדון בלו בפריז, חי חמש שנים בבירת הקולינריה העולמית שם עבד במסעדות מעוטרות בכוכבי מישלן והיה השף הפרטי של שגרירי ישראל בצרפת. לאחר שבישל לדיפלומטים, אנשי אצולה ומנהיגים, החליט לחזור לגליל העליון, למקום בו גדל, ולהביא איתו את הידע והניסיון שצבר. המטבח שלו משלב טכניקות צרפתיות מתוחכמות עם חומרי גלם מקומיים עונתיים - אוכל גלילי בניחוח צרפתי אותנטי.
התמחות: בישול עונתי וטרי עם השפעות צרפתיות, הכנת הכל מאפס - מלחם ופסטה עד ניקוי דגים ובשר.
"אני מאמין בבישול עונתי, טרי, יצרי ומקומי. החלטתי לחזור למקום בו גדלתי, הגליל העליון, כדי ליצור את הביס המושלם."

שף
דודי אברהמי
שף דודי אברהמי, בן 40 ויליד תל אביב, בנה את הקריירה שלו במטבחים המובילים של המרכז - צפרה של אבי קונפורטי, צ'ימיצ'נגה, רוסטיקו וסבסטיאן. לאחר מסע עמוק בעולמות הקולינריה, בחר לעבוד כשף פרטי - פלטפורמה המעניקה לו חירות לבטא שפה קולינרית אישית. עבורו, בניית תפריט עוברת דרך חקר תרבויות - הוא לומד, טועם, פוגש שגרירים של אוכל, ורק אז מציג את כל מה שלמד.
התמחות: מטבח מקסיקני ואסייתי, עם תשוקה למנות פיקנטיות ורבדים של טעמים. הוורסטיליות שלו מאפשרת תפריטים איטלקיים, אסייתיים ומקסיקניים ברמה גבוהה.
"לייצר תפריט של כ-20 מנות זה רק ה'פשט' של עבודת השף - המנה שמוגשת היא תוצאה של רבדים רבים ותהליכי לימוד ועומק."

שפית
נילי טואפרה
נילי מובילה כמעט שני עשורים את "אלואדי פוד", קייטרינג משפחתי שצמח מהמטבח הביתי שבגליל. המטבח שלה נשען על מסורת דורית של טעמים גליליים אותנטיים, ומתבסס על חומרי גלם עונתיים וטריים. כל שולחן הוא הזדמנות ליצור חוויה שמחברת בין טעם, משפחה וחום של בית אמיתי.
התמחות: מטבח גלילי מסורתי – עלי גפן ממולאים, כרוב ממולא, מקלובה, מג'דרה, דגים בחריימה, וארוחות על האש.
"כשאני מבשלת ומארחת – אני נותנת מהלב.
כשאני רואה אנשים נהנים מהאוכל שלי, זה השפע האמיתי בשבילי."

שף
שימי שושן
שימי שושן, בן 39 מטבריה, גדל בגליל ליד הכנרת ובין הרי הגליל - מקום שעיצב את זהותו הקולינרית. במשך יותר משני עשורים הוא מוביל חוויות קולינריות כבעל קייטרינג לאירועים בארץ ובחו"ל. הבישול שלו נשען על חיבור עמוק לאדמה ולעונתיות - כל יום מביא הזדמנות ליצירה חדשה המושפעת ממה שהטבע מציע.
התמחות: מטבח גלילי עם דגש על טרואר מקומי - שפע ירקות אורגניים, בשר ודגים מהאזור, וזהות בישול ייחודית שמשקפת את הגליל.
"חיבורי לאדמה ולהזדמנויות שהטבע יוצר עבורי מדי יום הוא הזמנה ליצירה חדשה. אני ממשיך בכל יום לספר את הסיפור שלי דרך האוכל."
